Veerstabiliteit

Meer stabiliteit met Sistema Gopren

Hogere stabiliteit zonder de vering stug te maken? Het kan met het Sistema Gopren systeem. Autodrome Grassere kan dit voor u plaatsen.

Het systeem is ideaal voor caravanrijders, oldtimers of auto’s met zware belading. Het is speciaal ontworpen om op een betaalbare manier de standaard vering van een voertuig sterk te verbeteren zonder de dempende werking te belemmeren. Hierdoor blijft uw voertuig comfortabel, maar wint het sterk aan stabiliteit. Sistema Gopren is overigens ook leverbaar voor uw camper of lichte bedrijfsauto.

Het systeem

Sistema Gopren is een veerstabiliteit systeem dat bestaat uit een aantal unieke rode P.U elementen. Afhankelijk van het gewicht van de auto worden er 2 of 3 elementen “op de achter-as” tussen de middelste windingen van de spiraalveer gemonteerd. De exacte plaats van de elementen wordt aan de hand van de toepassing ‘Doorzakken, Stabiliteit, bandenslijtage’ bepaald en de afstand tussen de windingen wordt opgemeten. Daarna worden de elementen geplaatst en aan de bovenzijde verlijmd.

Voordelen

De auto wordt niet stugger in tegenstelling tot de vaak te dure hulp- verzwaarde- en/of luchtverings-systemen. Het oorspronkelijke veercomfort ‘zoals het door de fabrikant bedoeld is’ blijft behouden. Sistema Gopren heeft een TUV en CE goedkeuring en een RDW toelating. De Gopren elementen worden door ons gemonteerd. U krijgt maar liefst 100.000 km garantie of 2 jaar op veerbreuk zonder kleine lettertjes!

Geschikt voor onder andere

Het verhogen van de stabiliteit van bijvoorbeeld:

  • Slap geveerde auto’s ‘denk aan Oldtimers’
  • Auto’s met een hoog zwaartepunt ‘grijs kenteken’
  • Auto’s met bagage op de imperiaal of in de Ski box
  • Auto’s welke permanent zwaar beladen zijn ‘LPG tank ; werkuitrusting’
  • Caravanrijders / aanhangers
  • 4 x 4 met schroefveren
  • Campers

Garantie

Bent u niet tevreden …wij geven u een ‘niet goed geld terug’ garantie!

informatie video:

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

045-5441835 info@grassere.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×