Electrische auto laden

laadpaal elektrische auto 22 kw

Wij beschikken op ons terrein 2 laadplekken van 22 KW om Uw auto snel weer op te laden.

PARTNERSHIP AUTODROME GRASSÈRE EN ELECTRICEA

Autodrome Grassère in Bocholtz is Peugeot/Citroën-specialist en maakt deel uit van het netwerk PCA Merkspecialist waarvan eigenaar Ed Grassère een van de bestuursleden is. Doordat ze PCA merkspecialist zijn en de merken Peugeot en Citroën met steeds meer EV-modellen op de markt komen, groeide de behoefte voor laadoplossingen.

Ed & Renè Grassère directeuren Autodrome Grassère B.v.

“Recent hebben we zonnepanelen op het dak van ons bedrijfspand laten leggen en speelden we ook met de gedachte om een publiek toegankelijk laadstation op de parkeerplaats te voorzien. Omdat onze organisatie al contacten had met Roel Keunen, heb ik hem eens uitgenodigd om te praten over de mogelijkheden.” Roel Keunen is de Nederlandse contactpersoon van het in België gevestigde Electricea. “Eind januari is Roel op bezoek geweest”, zo vervolgt Ed Grassère. “En heeft hij ons het Electricea partnership toegelicht en de mogelijkheden voor het plaatsen van een laadstation. Wij hebben bewust gekozen voor de Electricea-laadzuil, vanwege het moderne ontwerp en techniek.
Maar ook het aangaan van het partnership met Electricea was voor ons een logische keuze. We hebben geen investering, abonnement of afnameverplichting voor wat betreft laadoplossingen, maar kunnen onze klanten wel direct een laadoplossing bieden.”

 

Roel Keunen licht het partnership toe: “Wanneer een Electricea-partner een plug-inhybride of volledig elektrisch voertuig verkoopt aan een klant en de klant heeft behoefte aan een laadoplossing, dan stuurt de partner de klantgegevens naar Electricea. Wij zorgen vervolgens voor het advies, de offerte, levering, installatie en ondersteuning. Zowel de klant als de partner worden volledig ontzorgt en kunnen vertrouwen op onze expertise.” Ed Grassère vult aan: ”dit klinkt natuurlijk fantastisch en we hadden het volste vertrouwen in Roel en de medewerkers van Electricea, maar wilden graag de proef op som nemen, voordat we het partnership aangingen. Daarom hebben we eerst zelf een laadstation door Electricea laten plaatsen en naar volle tevredenheid. Nu kunnen we klanten op basis van onze eigen ervaring met een gerust hart aan Electricea overdragen voor een laadoplossing.” Naast laadstations biedt Electricea ook laadpassen en accessoires, zoals laadkabels.

Tot slot merkt Ed Grassère nog op: “Als PCA Merkspecialist zien we de noodzaak voor het aanbieden van laadoplossingen en dit is ook meerdere keren besproken aan de bestuurstafel. Vervolgens komt de vraag hoe we in die behoefte het beste kunnen voorzien binnen ons netwerk. Wij zijn de eerste PCA Merkspecialist die een laadstation laten plaatsen van Electricea en het partnership met Electricea aangaat en als bestuurslid ben ik natuurlijk extra kritisch over het verloop van het traject en de samenwerking. Vooral omdat ik collega’s binnen ons netwerk op basis van eigen ervaring zo goed mogelijk wil adviseren. Met de ervaring die wij nu hebben, kan ik alleen maar positief adviseren.”

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

045-5441835 info@grassere.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×