Storing emissiesysteem Citroën C3

Een storing in uw auto komt altijd ongewenst, en zo ook een emissie storing in uw Citroën. Deze ingewikkelde storing is zelf niet op te lossen, en voor vele garagebedrijven is dit ook een issue.

Wij weten wel raad met deze P0011 storing. Breng uw auto langs bij ons en rijdt zonder storing de deur uit.

Geeft uw Citroën C3 een emissie storing aan?

Bij een storing in het emissiesysteem van een Citroën C2 is het niet direct noodzaak om uw auto tot stilstand te brengen, maar wij raden u sterk aan om langs te komen. Wij hebben als Merkspecialist de kennis en expertise om deze storing zorgvuldig te verhelpen. Maak direct een afspraak.

Emissiesysteem storing

Veelal treed de storing op wanneer u een gedurende periode, vaak op hoge snelheid, constant rijdt. De Citroën C3 geeft de storing aan en gaat stroperig lopen en daarbij gaat het oranje motorlampje branden. Het lampje motor- of emissiestoring gaat branden wanneer de storing aanwezig is of heeft plaatsgevonden. Dit heeft op de uitstoot van de motor. Dit heeft dus te maken met de milieueisen waaraan de auto in alle gevallen aan moet voldoen. maar in het geval van de storing niet aan voldoet.

Motorlampje brand

Wanneer u een storing in het emissiesysteem van uw Citroën C3  heeft gaat het motorlampje oranje branden. Het kan zijn dat deze bij het opnieuw opstarten van de auto even verdwijnt, maar zal in korte periode terugkeren.

emissiestoring

Zelf is deze storing niet op te lossen, bel ons 0455441835!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

045-5441835 info@grassere.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×