Auto koppakking vervangen regio Heerlen – Maastricht

Auto koppakking vervangen regio Heerlen - Maastricht

Het vervangen van een auto koppakking is een grotere klus, die heel precies uitgevoerd moet worden. Wij staan voor het vakkundig vervangen van de koppakking op een zo efficiënt mogelijke wijze.

Auto koppakking vervangen regio Heerlen – Maastricht

Wat is de koppakking?

De koppakking vinden we als afdichting tussen de cilinderkop en het onderblok van de motor. Hierdoor blijven de gassen in de verbrandingsruimte en de koelvloeistof in het koelsysteem van de motor. Ook blijft de motorolie in de smeringskanalen zonder lekkages. Zodra de cilinderkopafdichting gaat lekken betekent dit dat verbrandingsgassen in het koelsysteem kunnen komen en koelvloeistof bij de motorolie.

Waaraan merk ik dat de koppakking kapot is?

Door veroudering of een verslechterde koeling kan de pakking gaan lekken. Dit kan op verschillende manieren tot uiting komen, afhankelijk van waar de lekkage zicht precies bevindt. Bijvoorbeeld als er een witte rook uit de uitlaat komt, er een mayonaise-achtige smurrie in de motorolie te vinden is of als de koelvloeistof een donkere kleur heeft gekregen. Het niet tijdig vervangen van de koppakking kan tot ernstige motorschade leiden!

De vervanging kan ook prima gecombineerd worden met regulier onderhoud aan de auto.

Koppakking vervangen snel geregeld vanuit Heerlen

Door onze gunstige ligging dichtbij einde van de N281 en de ruime (gratis) parkeergelegenheid is het vervangen van een koppakking vanuit Heerlen snel geregeld.

Wachten is comfortabel mogelijk in onze wachtruimte met wifi en lekkere koffie. In overleg is ook een leenauto of haal-en-breng-service mogelijk.

Maak direct een werkplaats-afspraak of neem contact met ons op.

koppakking motorblok

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

045-5441835 info@grassere.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×